logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden I nabolaget

På Engene Platå er du på «verdens tak», med luftig utsyn utover Torungen fyr og havet. Fra platået er det kort vei til Hasseltangen hvor du fristes med både kveldsbad og fiskelykke. Eller du kan ta sykkelen til Arendal eller Grimstad.

Området rundt Engene Platå byr på et vell av aktiviteter, eller du kan simpelthen velge deg ro. Fra sofaen er det kort vei til flotte turområder i skog og mark. Og løypenettet tar deg så langt du bare vil, i grønne skoger og langsmed korngule enger.

Engene Platå er et allerede etablert boligområde, med et levende bomiljø. Siden oppstarten i 2006 har vi i Block Watne reist nærmere 200 boliger her. På Platået har både unge, familier og eldre lyst til å bo.

Nabolagsprofil

Handel og service

Med butikker både på Nedenes og Fevik, har du det meste du behøver bare en fire–fem minutters biltur unna.

Skole og fritid

Innenfor en radius på tre kilometer finner du barnehager, barne- og ungdomsskole – samt idrettsanleggene både i Nedenes og Fevik.

Transport

Nærmeste busstopp, Engene kirke, ligger like i nærheten. Herfra går det jevnlig buss i retning Arendal og i retning Grimstad og Kristiansand. Det er for øvrig svært enkel adkomst til E18.

Les hva naboene synes om området Nabolaget i bilder
Engene Platå - Nedenes
Nydelig utsikt
Engene Platå - Nedenes
Illustrasjon fra veranda
Engene Platå - Nedenes
Padlemuligheter rett i nærheten
Engene Platå - Nedenes
På sopptur i skogen
Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!