logo
logo
Søk i Blockwatne.no

En nøkkelferdig bolig med OBOS Block Watne standard

Nøkkelferdig! Smak på ordet. Kjenn på forventningen og drømmen om blanke ark. Vi har lagt alt til rette for at du skal kunne skape huset om fra en bolig til et hjem.

Nøkkelferdig bolig fra Block Watne

Et helt nytt hjem 

Å flytte inn i en nøkkelferdig bolig fra OBOS Block Watne fremkaller følelsen av noe som er gjennomtenkt, av solid kvalitet og god standard. Det er trygt og oversiktelig å velge en helt ny bolig fra OBOS Block Watne, hvor du blant annet får: 

Kjøkken fra HTH

Kjøkken er boligens viktigste rom. Vi vet at et moderne liv krever et kjøkken med god kvalitet og gjennomarbeidede detaljer. Derfor har vi valgt HTH som vår kjøkkenleverandør. HTH er dansk håndverkstradisjon på sitt beste. Med et kjøkken fra HTH får du solide løsninger som forener funksjon og spennende design. Ditt nye HTH-kjøkken leveres med mange skap som gir god lagringsplass. Kjøkkeninnredningen med integrerte hvitevarer fra kvalitetsleverandøren Bosch eller Siemens.

Bad fra HTH eller Svedbergs

Ditt nye bad leveres med innredning fra HTH eller Svedbergs i hvit høyglans, skuffeseksjon, nedfelt vask og speil med innfelt lys. Toalettet er vegghengt og dushjørnet leveres i herdet glass. Badet har varmekabler og fliser på vegger og gulv.

Kvalitetsparkett fra Kãhrs

Varmt, vakkert og helt naturlig, gulvet er et sentralt element i en gjennomtenkt og konsistent interiørstil. Ditt nye hjem kommer med 14 mm Kãhrs 3-stav hvitlasert eikeparkett i alle tørre rom.

Waterguard – vannstoppersystem

Med vannstoppesystem fra Waterguard stenges vannet automatisk ved lekkasje eller fukt. Innvendige vannledninger legges som rør-i-rør – en ytterligere sikkerhet for at du aldri skal oppleve vannlekkasjer.

Fabrikkmalte vinduer og dører i nye boliger fra Block Watne

Fabrikkmalte vinduer og dører

Alle dører og vindusrammer leveres ferdig fabrikkmalt. Dette gir økt holdbarhet på malingen som igjen betyr at det tar lenger tid før du må finne frem malingskosten.

Flere smarte løsninger

Av andre smarte løsninger kan vi nevne balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Boligen leveres naturligvis også med fiberoptisk kabel for nett og tv.

Her er våre samarbeidspartnere

NB!
Ikke alle våre prosjekter leveres med hvitevarer eller flislagte bad. Hvilken standard som gjelder for ditt prosejekt, står spesifikt på det prosjektet du velger, under Standard.

Se alle våre boligprosjekter her

Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!