logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden Om boligene

I naturskjønne omgivelser, rett inntil fjorden, ved foten av fjellet, har OBOS Block Watne kanskje Ålesunds mest spennende boligprosjekt.

Her skal barn og voksne leve i et varmt fellesskap, ta vare på hverandre og skape trivsel for alle og enhver. I området ellers er det mange eneboliger, men dette blir det første nabolaget som danner et helt tydelig felleskap.

Vi har nå bygget et mangfold av leiligheter, rekkehus og tomannsboliger. Noe for enhver smak og familie situasjon. De første familier er flyttet inn, og flere kommer i løpet av våren og sommeren. 

Rekkehus - Utsolgt

Tomannsboliger - Utsolgt

Leiligheter - utsolgt

Seks innbydende eneboliger i varierte størrelser

Her kan du velge mellom seks flotte eneboliger med ulike planløsninger. Felles for samtlige er at de går over to etasjer, har mange soverom, flotte uteområder, gode oppbevaringsmuligheter og carport/garasje. Du får flislagte gulv i entré og bad, og hvitlasert eikeparkett i de resterende rommene i huset. Både kjøkken- og baderoms-innredningen er fra kvalitetsleverandøren HTH. Med romslige oppholdsrom, ferdig plen i hagen og landlige omgivelser i nærmiljøet er dette et perfekt sted å bo for
barnefamilier.

Emblemssanden 1, 3 og 5 og Emblemsvågen 11 er romslige eneboliger som passer for både større og mindre familier, BRA 137,1 - 152,5 m2. Boligene inneholder entré, fire soverom, to bad, en eller to stuer, kjøkken med plass til spisestue, bod og vaskerom/vaskeromsdel. Alle boligene har en solrik veranda i andre etasje, og noen av dem kommer også med en treterrasse på bakkeplan. Bilen parkeres i dobbel garasje/carport. 

Knuthaugen 2a og 2b Du kan også sikre deg en av de to flotte eneboligene vi skal bygge i den øverste delen av tomten, BRA 100,6 – 95 m2. Disse to boligene har entré i andre etasje, og bygges med tre gode soverom, to bad og eget vaskerom. Den åpne stue- og kjøkkenløsningen har takhøyde på hele 3,5 meter. Det er egen carport i tilknytning til boligene med sportsbod i bakkant. Boligene ligger høyt og fint på solrike tomter med utsikt mot Storfjorden. 

GODT TREVERK - GODT HÅNDVERK
OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi nå bygger Emblemsvågen med egne ansatte tømrere, vil boligene også her være tuftet nettopp på godt treverk og godt håndverk.

Illustrajoner
Emblemsvågen
Oversikt
Emblemsvågen
Illustrasjon Emblemssanden 1
Emblemsvågen
Illustrasjon Emblemssanden 1 - stue og kjøkken
Emblemsvågen
Illustrasjon Emblemssanden 1 - hall
Emblemsvågen
Illustrasjon Emblemssanden 3
Emblemsvågen
Illustrasjon Emblemssanden 3 - stue
Emblemsvågen
Illustrasjon Emblemssanden 5
Emblemsvågen
Illustrasjon Emblemssanden 5 - stue og kjøkken
Emblemsvågen
Illustrasjon Emblemsvågen 11
Emblemsvågen
Illustrasjon Emblemsvågen 11 - stue og kjøkken
Emblemsvågen
Illustrasjon Knuthaugen 2 A og B
Emblemsvågen
Illustrasjon Knuthaugen 2 A - stue
Emblemsvågen
Illustrasjon Knuthaugen 2 B - stue og kjøkken
Emblemsvågen
Emblemsvågen
Emblemsvågen
Emblemsvågen
Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!