logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden Om boligene

Gode planløsninger

Eneboligene på Nedre Eikrem har gode planløsninger som passer perfekt for store og små familier. I dette salgstrinnet kan du velge mellom to forskjellige boligtyper med hver sine kvaliteter. Den ene hustypen har tre større soverom, mens den andre har fire – selv om boligene er omtrent like store. Alle boligene har vedovn i stuen, parkering i carport og egen biloppstillingsplass på tomten. Du får skrå himling i stuen/kjøkkenet, og en moderne trapp med stålspiler og trinn tilpasset parkett. Kjøkken og bad blir levert av kvalitetsleverandøren HTH, og hvitevarene kommer fra kvalitetsmerket Siemens. Du kan også gjøre en rekke tilvalg på disse boligene hvis du er tidlig nok ute i prosessen.

Hus Bryn 

Disse tre boligene har BRA på 128 kvadratmeter. Du går inn i boligen via carporten. Entréen er romslig med plass til det du trenger av sko og yttertøy. Videre inn i etasjen vil du få tre soverom, en TV-stue, et bad og vaskerom. Fra TV-stuen kan du gå ut til terrassen og videre ut på plenen. Tar du turen opp trappen til andre etasje vil du finne hovedsoverommet med eget garderoberom, et bad, innvendig bod og den åpne stue- og kjøkkenløsningen. Herfra kan du gå ut til en stor terrasse på hele 34 kvadratmeter. Den praktiske sportsboden i carporten gjør at du har nok av oppbevaringsplass både ute og inne.

Hus Enning

Disse tre boligene har BRA på 130 kvadratmeter. Via entreen har du direkte tilgang til garderoben og badet i første etasje. Videre inn i etasjen vil du ha to soverom og en romslig TV-stue med utgang til terrassen. Herfra kan du gå rett ut i den hyggelige hagen. Tar du trappen opp til andre etasje vil du finne et soverom med eget garderoberom, et bad og en åpen stue- og kjøkkenløsning. Her er det også god plass til spisestue. På sommervarme dager vil du elske å flytte selskapet ut til den store terrassen på 30 kvadratmeter. Ellers består tomten av en carport, biloppstillingsplass og en praktisk sportsbod.

GODT TREVERK - GODT HÅNDVERK
OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi nå bygger Eikremsvingen med egne ansatte tømrere, vil boligene også her være tuftet nettopp på godt treverk og godt håndverk.

Slik blir boligene
Eikremsvingen - Molde
Oversikt mot syd - illustrasjon
Eikremsvingen - Molde
Oversikt mot sjøen - illustrasjon
Eikremsvingen - Molde
Hustype Bryn - illustrasjon
Eikremsvingen - Molde
Hustype Enning - illustrasjon
Eikremsvingen - Molde
Hustype Enning - illustrasjon
Eikremsvingen - Molde
Utsikt fra terrasse - illustrasjon
Eikremsvingen - Molde
Illustrasjon fra stue og kjøkken i hustype Bryn
Eikremsvingen - Molde
Illustrasjon fra TV-stue
Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!