logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden I nabolaget

Bo i et attraktivt område der store og små vil trives

Nedre Eikrem ligger høyt og naturskjønt til i Molde kommune, en 10 minutters biltur unna sentrum. Boligfeltet har flott beliggenhet i rolige og grønne omgivelser, med utsikt mot Fannefjorden og Bolsøya. I området er noen av Moldes større arbeidsplasser lokalisert, så her kan du bo et steinkast fra jobben. Det er dagligvarebutikk i umiddelbar nærhet, trygg skolevei til barne- og ungdomsskoler, og i sentrum har du alt av sentrumfasiliteter du trenger. Den rolige og barnevennlige beliggenheten passer svært godt unge voksne i etableringsfasen, men også voksne som ønsker et mer praktisk hjem.

Gode rekreasjonstilbud

Den landlige beliggenheten byr på en rekke rekreasjonstilbud, med blant annet gode turmuligheter i området. Her kan du koble av i fredelige omgivelser. Småbåthavnen på Tøndergård er heller ikke langt unna. På vinteren er det flotte skimuligheter på Tusten, som ligger bare to kilometer unna. Om du er golfinteressert har du Eikrem Golfbane som nærmeste nabo, og like i nærheten har du også Akerhallen og Rivalbanen. Enten du foretrekker rolige fotturer i det grønne eller andre aktiviteter, får du altså det du ønsker deg her.

Kort vei til det du trenger

Det er trygg skolevei til Kviltorp barneskole og Bergmo ungdomsskole, og det er flere barnehager i nærheten. Det er godt utbygd gang- og sykkelveinett i området, samt gode bussforbindelser i flere retninger. Nedre Eikrem er et rolig område, men om man ønsker mer urbane impulser er Molde sentrum bare 10 minutter unna. Her har du et mangfold av butikker, kjøpesentre og kulturtilbud, og du kan nyte en hyggelig lunsj på Fole Godt eller en bedre middag på restaurant Glass. Her får du altså både skog og mark, sjø og fjord i et landlig og sentralt område. Dette gjør Nedre Eikrem til et fantastisk sted å bo for store og små.

Nabolagsprofil
Se hva naboene mener om området Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!