logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden Om prosjektet

Eikelijordet - landlig på Ski

OBOS OG OBOS BLOCK WATNE jobber sammen om utvikling av en tomt som ligger langs Kråkstadveien i Nordre Follo kommune, like ved grensen til ÅS kommune. Området ligger tett på Eikeli Gård. Prosjektet har fått navnet Eikelijordet og her skal det bygges til sammen ca 200 boliger, fordelt på 17 rekkehus og leiligheter i hus fra fire til seks etasjer. I tillegg er det avsatt en tomt for fremtidig barnehage.

VESTVENDT TOMT
Området ligger i vestvendt helning, solrikt og med flott utsikt utover naturlandskapet. Det er ca 1,7 kilometer inn til Ski sentrum og togstasjonen. Fra 2022 er Follobanen på plass, og reisetiden inn til Oslo S blir på ca 11 min. Her kan du bo i landlige omgivelser og samtidig ha kort vei inn til Oslo. I et landlig område med flott utsyn og kort vei til Oslo, skal OBOS og OBOS Block Watne bygge rekkehus og leiligheter, til sammen 200 boliger. Her vil både voksne og eldre, nyetablerte par, barnefamilier og single trives. Mange som bor i større eneboliger i området og ønsker seg noe mer lettstelt vil kunne finne seg til rette i en av leilighetene her.

MILJØ
Vi er opptatt av miljøet. Det blir etablert en varmesentral med varme fra fjellet/bakken. Denne vil forsyne boligene med varmtvann i springen og varmtvann til oppvarmning. Det jobbes med å få på plass en bildelingsordning, muligheter for utlån av transportsykler. Og det er godt med sykkelparkering. Vi setter miljø på dagsorden, også I Eikelijordet.

UTEOMRÅDER
Deler av Eikelijordet består i dag av skog. Vi vil bestrebe oss på å bevare så mye vi kan av eiketrærne som står der, og i tillegg plante store trær der det er naturlig for å skape et godt utemiljø. Det blir lagt vekt på å opparbeide forholdsvis store friområder for lek andre uteaktiviteter. 

Illustrasjoner eksteriør leiligheter og rekkehus
default
Leiligheter og rekkehus - illustrasjon
default
Leiligheter illustrasjon
Eikelijordet - Ski
Leiligheter illustrasjon
Eikelijordet - Ski
Illustrasjon fra takterrasse leiligheter
Eikelijordet - Ski
Illustrasjon fra takterrasse leiligheter
Eikelijordet - Ski
Illustrasjon fra takterrasse leiligheter - kveldsstemning
Eikelijordet - Ski
Illustrasjon rekkehus
Eikelijordet - Ski
Illustrasjon rekkehus - terrasse
Eikelijordet - Ski
Illustrasjon rekkehus oversikt
Eikelijordet - Ski
Illustrasjon rekkehus takterrasse
Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!