logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden I nabolaget

Friluftsliv
Utnytt mulighetene i nærmiljøet. Eikelijordet ligger rett ved flotte skogs- og turområder, i tillegg til at herlige Østensjøvannet ligger syd for boligfeltet. Her vil både barn og voksne kunne nyte omgivelsene hele året rundt.

Handel og byliv
Du trenger ikke reise langt hvis du er på jakt etter mer urbane opp- levelser. Ski storsenter er et av Norges største kjøpesenter med 145 butikker og spisesteder. Her finner du det du trenger innen alt fra klær og sko til hus og hjem. Senteret ligger i Ski sentrum, kun 1,4 km unna Eikelijordet. Denne byen har også flere hyggelige restauranter og utesteder å by på.

Skole og barnehage
Du vil bo i et trygt og barnevennlig miljø med kort vei til det familien måtte trenge. Nyåpnede Eikeliveien barnehage ligger like ved bolig- prosjektet, i tillegg til at du finner flere andre barnehager i nærmiljøet. De eldre barna vil dra nytte av at både Ski skole, Ski ungdomsskole og Ski videregående skole ligger rundt 2,5 km unna, som du enkelt kommer til ved å gå, sykle eller ta buss.

Kultur og fritid
Ski kan by på et mangfoldig og rikt kultur- og fritidstilbud for alle og enhver. Ski IL tilbyr idretter som fotball, håndball, ishockey, friidrett og turn. På Rådhusteateret kan du se flotte konserter og forestillinger for både voksne og barn. ODEON Ski er et moderne kinosenter som viser de aller nyeste filmene til enhver tid. Alt dette ligger lett tilgjengelig i og rundt Ski sentrum.

Transport
Eikelijordet ligger strategisk til rett ved Kråkstadveien. Det er kun 1,7 km inn til togstasjonen i Ski, hvor du kan benytte deg av trygge gang- og sykkelveier hele strekningen. Nærmeste bussholdeplass er få skritt unna boligfeltet, der buss 525 tar deg til Ski sentrum. Er du blant dem som pendler til Oslo vil du bruke i underkant av en halvtime med tog til hovedstaden. I 2022 åpner den nye Follobanen med dobbeltspor, med en forventet reisetid på kun 11 minutter inn til Oslo S.
Det jobbes med å få på plass en bildelingsording på Eikelijordet – et miljøvennlig alternativ for deg som ikke har bil, men som kunne tenke deg å ha muligheten innimellom. Vi er også i dialog med Ski kommune om å få på plass en egen ladestasjon på Eikelijordet med hente og returpunkt for elsykler.

Nabolagsprofil
Se hva naboene mener om området Bilder fra tomta
Eikelijordet - Ski
Dronebilde
Eikelijordet - Ski
Fra tomta
Eikelijordet - Ski
Fra tomta
Eikelijordet - Ski
Dronebilde mot Ski
Eikelijordet - Ski
Ski Storsenter
Eikelijordet - Ski
Idrettsplass
Eikelijordet - Ski
Ski stasjon
Eikelijordet - Ski
Fotball
Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!