logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Meld interesse
Meld interesse
Jeg samtykker med dette at OBOS Block Watne kan sende meg elektronisk informasjon og nyheter om deres boligprosjekter. Les mer
Eikelijordet - Ski

Eikelijordet - Ski

Leiligheter og rekkehus

PRISER
3 880 000 -
10 480 000 kr


STØRRELSER
64 - 158 kvm
VISNING
Velkommen til privat visning. Ta kontakt for å avtale tid.

Påmeldingsvisning
ADRESSE
Kråkstadveien
Se i kart
KONTAKT
Terje Nilsen
Verifiserer bruker
Salgsstart
Salgsstart 20.01. på de siste seks rekkehusene.
@ 9 Boligvelger O P Prospekt leiligheter O P Prospekt rekkehus O P Interiørvalg

Boliger

Leilighet
Rekkehus

Salgsstart

Tid og sted

  • Onsdag 20. januar 2021 kl. 09.00.
  • Salgsstart seks rekkehus. I første rekke vil det bli gjort timeavtale med OBOS-medlemmer etter ansiennitetsprinsippet – den som har vært OBOS-medlem lengst blir invitert til kontraktsmøte og får velge leilighet først. Når det så er gjort avtale med alle OBOS-medlemmer som har meldt forkjøpsrett, blir ikke-medlemmer invitert etter loddtrekning. INFORMASJON FØR SALGSSTART: OBOS Block Watne ønsker å bidra i dugnaden for å hindre spredningen av koronaviruset. Av den grunn vil vi tilrettelegge for trygge visninger, hvor våre ansatte møter deg med et smil om munnen og uten å håndhilse. Vi sikrer også at det er god avstand mellom alle involverte, i henhold til gjeldende råd fra Folkehelseinstituttet.
Om boligene
På Eikelijordet skal vi bygge leiligheter i tre blokker, totalt 39 leiligheter, og lengst ned mot dyrket mark kommer 12 rekkehus.
Les mer
Om prosjektet
Eikelijordet er et samarbeidsprosjekt mellom OBOS Block Watne og OBOS Nye Hjem. Her vil det bli leiligheter og rekkehus, totalt om lag 200 nye boliger. Tomten ligger syd-/vestvendt med vid utsikt og gode solforhold.
Les mer
I nabolaget
Eikelijordet ligger mellom to gårdsbruk på vestsiden av Kråkstadveien. På andre siden av veien er det et godt etablert boligområde med overvekt av eneboliger.
Les mer
Ta kontakt med oss
Terje Nilsen
Terje Nilsen

Salgskonsulent
Verifiserer bruker
Meld din interesse
Jeg samtykker med dette at OBOS Block Watne kan sende meg elektronisk informasjon og nyheter om våre boligprosjekter. Les mer
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!