logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden Om boligene

Flotte leiligheter med solfylt uteplass

Vi tilbyr 10 gjennomtenkte 2- og 3-roms leiligheter på attraktive Eidet i Kristiansand kommune. Dette blir et nytt leilighetsbygg i moderne utforming i et allerede etablert nabolag. Boligene vil komme med smarte planløsninger, lyse flater og praktiske fasiliteter som gjør hverdagen enklere. Leilighetene er perfekte for deg som er på jakt etter en rimeligere inngang til boligmarkedet, ønsker deg noe nytt eller vil ha kort vei til alt du måtte trenge av servicetilbud og rekreasjonsmuligheter. Og på toppen av det hele; du slipper å tenke på oppussing i mange år fremover. Samtlige leiligheter får en egen sportsbod og parkering på den store felles parkeringsplassen i tilknytning til leilighetene.

2-roms leiligheter
Du kan altså velge mellom to ulike størrelser. I dette trinnet selger vi seks 2-roms leiligheter som utnytter hver eneste kvadratmeter til det fulle, BRA 51,8 m². I disse leilighetene får du en praktisk entré med plass til yttertøy og sko. Videre inn finner du et romslig bad med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Soverommet kommer med en innvendig bod som kan brukes som walk-in-closet. Du får en åpen stue- og kjøkkenløsning med behagelig atmosfære, og herfra kan du gå ut til enten en balkong eller en markterrasse.

3-roms leiligheter
De fire 3-roms leilighetene er perfekte for deg som trenger litt mer plass, BRA 65 m². Her får du også en flott entré med plass til sko og klær, og et delikat bad med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Du får to romslige soverom, hvor det ene kommer med en innvendig bod som kan brukes som walk-in-closet. Den åpne stue- og kjøkkenløsningen er det perfekte rommet for venne- eller familiemiddager. Og skulle du ønske å tilbringe den solfylte dagen utendørs, så får du enten en balkong eller en terrasse med din nye leilighet.

GODT TREVERK - GODT HÅNDVERK
OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi nå bygger Eidet med egne ansatte tømrere, vil boligene også her være tuftet nettopp på godt treverk og godt håndverk.

Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!