logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden I nabolaget

Det er noe helt spesielt ved å bo på Eidet. Dette flotte boligprosjektet har en unik beliggenhet på et naturlig høydedrag i nær tilknytning til sjø og vann. Her vil du finne et mangfoldig bomiljø med både barn, ungdommer, voksne og eldre i skjønn forening, i et attraktivt og stille nabolag med kort vei til det aller meste.

Aktiviteter for alle
Boligprosjektet ligger idyllisk til rett ved Gillsvannet. Eidet byr på rikelig med rekreasjonsmuligheter med sine store friluftsområder, nærhet til kyststi og de flotte tur- og treningsforholdene i Jegersberg. I Eidsbukta er en ny kommunal båthavn ferdigstilt. I ditt nye nærmiljø vil badenymfen kose seg på sommerstid, og den ivrige skigåeren trives når vinteren endelig er tilbake. Fotballspillere kan tusle eller sykle til Fagerholtbanen, mens golfere gjerne tar turen til Bjaavann Golfklubb eller Kristiansand Golfsenter. De yngste vil ha glede av lekeplassene som er i kort avstand fra boligene. Her er det altså nok av muligheter for alle og enhver.

Nært bylivet
Eidet ligger kun seks kilometer nordøst fra Kristiansand sentrum. Du vil få både barnehager og barneskoler innenfor en radius på en drøy kilometer, mens Kristiansand Katedralskole og Universitetet i Agder nåes med sykkel. Veien er kort til en rekke dagligvarebutikker i nærmiljøet. Skulle du ønske litt mer urbane omgivelser er det enkelt å komme seg videre inn til byen. Nærmeste bussholdeplass, som er en kort spasertur unna, tar deg til Kvadraturen og Kristiansand sentrum på få minutter. Her finner du alt du måtte ønske av kulturtilbud eller andre byopplevelser.

Nabolagsprofil

Kollektiv transport

1 min til nærmeste bussholdeplass

Dagligvare

16 min å gå til Rimi, 4 min med bil til Joker

Barnehage/skole

Barnehage og skole er under 15 min gåtur

Se hva naboene mener om området Nabolaget i bilder
Eidet - Kristiansand
Fra nabolaget
Eidet - Kristiansand
Sørlandsidyll
Eidet - Kristiansand
Ved Topdalsfjorden
Eidet - Kristiansand
Fra nabolaget
Eidet - Kristiansand
Fra nabolaget
Eidet - Kristiansand
Fra nabolaget
Eidet - Kristiansand
Fra nabolaget
Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!