logo
logo
Søk i Blockwatne.no

Ta boligpraten i dag!

Begynner det å bli litt trangt om plassen? Ikke alle samtaler er like lette å ta. Kanskje dere har bodd samme sted lenge, fått venner, kjenner nærområdet og egentlig har det ganske fint. Men så er det den ene tingen som ikke stemmer. Kanskje er det en farlig skolevei som holder deg våken, kanskje er det en nabo dere ikke kommer overens med eller kanskje dere rett og slett sitter for tett på hverandre i sofaen? Undersøkelser viser at stort sett alle som flytter til et nytt og moderne nabolag fra Block Watne får det bedre. Rett og slett fordi vi bygger for trivsel. Ta boligpraten med din partner. Kanskje tiden er inne for å finne en helt ny bolig i et nytt nabolag? Kjøper du ny bolig fra Block Watne får du nemlig noen fantastiske fordeler som gjør det mulig å leve ut boligdrømmen i ny bolig. Les videre og se hvilke fordeler du får ved å kjøpe ny bolig.

Ta boligpraten i dag!

Landets beste rente?

Block Watne er en del av OBOS-konsernet og kan tilby meget gunstig finansiering gjennom OBOS-banken til deg som kjøper en Block Watne-bolig.

Les mer om OBOS Nyboliglån

Ingen halsbrekkende budrunder

Nye boliger fra Block Watne selges til fastpris. Du unngår dermed halsbrekkende budrunder hvor du kanskje strengt tatt brukte litt mer penger enn du faktisk hadde råd til. Bruk god tid i fred og ro til å finne drømmeboligen. Og når den er funnet, så avtaler vi et kontraktsmøte hvor vi tar det formelle over en kopp kaffe.

Ingen utgifter til oppussing 

Glem evigvarende og kostbare oppussings- og rehabiliteringsprosjekter på mangemange år.

Planløsningene i nye boliger er tilpasset et moderne liv – man slipper å fundere på om man skal flytte badet inn på et soverom og slå ut en vegg mellom stue og kjøkken, alle sånne ting som gjerne blir svært kostbart i brukte boliger. Nye boliger bygges etter de nyeste tekniske standardene som betyr betydelig lavere vedlikeholdskostnader. Du slipper for eksempel å tenke på legge nytt tak eller ny drenering. 

Illustrasjon leilighet fra Block Watne

Spar opp mot 100 000 i dokumentavgift

På nye boliger er omkostningene ved å kjøpe boligen lavere enn på brukte boliger, blant annet fordi man kun betaler dokumentavgift på tomteverdien, og ikke verdien av hele kjøpesummen, slik det er på brukte boliger. Avhengig av prisen på den nye boligen du kjøper, sparer dere lett flere titalls tusen, ja, opp mot 100 000 kroner på en enebolig.

Fem års reklamasjonsrett

Kjøper du nytt, har du inntil fem års reklamasjonsrett på feil eller mangler på boligen. For ytterligere informasjon om regelverket knyttet til kjøp av ny bolig, se Bustadoppføringsloven.

Lavere driftsutgifter fra dag èn

Nye boliger har lavere driftsutgifter til energi og strøm som følge av strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning i byggeforskriftene. Dette skaper forutsigbare og lave driftsutgifter.

Muligheter til å påvirke standarden

Kommer du tidlig inn i prosessen i et nybolig-prosjekt, har du gode muligheter for å gjøre tilpasninger med tanke på for eksempel standard og fargevalg. Dermed får du en skreddersydd løsning i henhold til din smak.  

Ta boligpraten i dag!

Økt trygghet

Nye boliger bygges etter strenge standarder og forskriftskrav for våtrom, teknisk anlegg, brannsikring, materialvalg og miljø. Dette betyr mindre bekymringer for deg.

Kjøp av en som var der i går og er der i morgen

Block Watne har gjennom 50 år bygd nesten 100 000 nye boliger over hele landet. Denne unike erfaringen kommer naturligvis deg til gode i form av gjennomtenkte løsninger, høy kvalitet og sikre leveranser. Kjøper du ny bolig fra Block Watne, kjøper du av en aktør som var der i går og som også er der i morgen. 

Se våre nye boliger her
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!