logo
logo
Søk i Blockwatne.no

Block Watne sponser Kombinertlandslaget

Block Watne har signert en treårig sponsoravtale med Norges Skiforbund Kombinert!

Salgs- og markedssjef i Block Watne Bjørnar Tretterud og skipresident Erik Røste

- Det er spesielt artig å signere en slik avtale, og spesielt hyggelig foran sesongstarten. Kombinertlandslaget har levert gode resultater over tid. Idretten er en viktig gren for Norges Skiforbund, samt viktig for norsk skisport. Kombinertsporten er avhengig av midler for å henge med i verdenstoppen, og jeg er imponert over hvordan de har løst dette på med et ganske stramt budsjett. Jeg håper at vi i fellesskap får løftet produktet fremover, og vi kommer sikkert til å se resultatet av dette, sier skipresident Erik Røste.

- Konsernledelsen i OBOS, som eier Block Watne, går inn med fullt hjerte for denne avtalen, og det er full tilslutning. Vi er en del av et kjempekonsern med 12 milliarder i omsetning. Vi er Nordens største boligbygger, og vi produserer eneboliger, rekkehus og leiligheter for mange tusen i året. Denne avtalen betyr mye for oss også, sier salgs- og markedssjef i Block Watne, Bjørnar Tretterud.

Han ser likhetspunktene hvor Block Watne har lange tradisjoner, mens kombinertsporten er det «rotnorske» med lange skitradisjoner.

- Vi ser likhetspunkter med det å prestere på toppnivå. Våre 360 tømrere bygger husene fra grunnen av og det gjelder å følge nøyaktige oppskrifter, mens utøverne på kombinertlandslaget er avhengig av presisjon og prestasjon i både bakken og i langrennssporet, sier Tretterud.

Her kan du se Block Watnes boligprosjekter rundt om i landet. 

Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!