logo
logo
Søk i Blockwatne.no

Et hjem med strålende utsikt

De var usikre på om de skulle bytte ut eneboligen med en leilighet. Nå nyter Oddvar og Mari Anne Hølland livet i et nytt hjem med strålende utsikt.

"Beliggenheten er helt fantastisk"

Oddvar og Mari Anne Hølland nyter utsikten fra terrassen

– Dette har blitt en utrolig fin leilighet. Vi trives veldig godt her, sier begge og smiler. Vi befinner oss i en helt ny bolig i rolige omgivelser. Det hyggelige ekteparet var blant de aller første som kjøpte seg leilighet her på Brusand, et helt nytt boligprosjekt av Block Watne. Nabolaget ligger flott til i Hå kommune, et naturskjønt område sør på Jæren.

Oddvar har bodd i området i hele sitt liv. I 18 år bodde han og kona i en stor enebolig med dobbel garasje og en tomt på mange mål, kun et steinkast fra der de bor i dag. Det var praktisk da de hadde hjemmeboende barn, men ettersom tiden gikk ble eiendommen for stor for ekteparet. – Det var Mari Anne som tok initiativ til at vi skulle flytte. Hun ønsket seg noe mer lettstelt og enkelt, og startet derfor jakten på vår nye bolig, sier Oddvar.

HØY STANDARD
Nå bor de i en 4-roms leilighet med høy standard. Leiligheten består av en romslig entré, to soverom, et bad, vaskerom og innvendig bod, samt en åpen stue- og kjøkkenløsning. Alle leilighetene har en innglasset balkong, og ekteparet er noen av de heldige som også har en stor terrasse på hele 80 m2. I tillegg har de to egne parkeringsplasser i garasjekjelleren, samt en egen sportsbod.
– Det er mange fordeler ved å ha en mindre bolig enn det vi hadde. I det gamle huset hadde vi mye plass vi ikke brukte. Det er lettere å holde leiligheten ryddig, det er god plass til oss og vi har fortsatt mulighet til å ha barnebarna på overnatting. De trives veldig godt her. I tillegg er vi mye ute og reiser, noe som er lettere når vi ikke har et stort hus å ta oss av, sier Mari Anne.

"Beliggenheten er helt fantastisk"

Fantastisk sjøutsikt

FIKK TILVALGSMULIGHETER
De store vinduene gir flott utsikt over både de grønne slettene, sjøen og Bjårvatnet. Ekteparet kan faktisk se sin gamle enebolig fra terrassen. De angrer ikke på at de valgte å flytte derfra.
– Vi snakket om at vi ønsket oss en leilighet, og like etter kom vi over leilighetene på Brusand. Vi tok kontakt, fikk presentert prosjektet og var egentlig positive til alt. Vi dro så en liten tur til Stockholm for å bearbeide tankene, og sa ja til leiligheten da vi kom hjem. Det var naturlig for oss å bo i det samme området, for vi trives så godt her, sier Oddvar.
– Vi trengte riktignok de to årene det tok å bygge dette på å bli vant til tanken at vi skulle flytte. Heldigvis fikk vi mulighet til å gjøre en del endringer i leiligheten siden vi var så tidlig ute i kjøpsprosessen. Vi fikk blant annet flyttet vaskerommet, byttet til noen skyvedører og oppgradert til mer garderobeplass på det største soverommet. Disse endringene har betydd mye for oss når vi skulle skape vårt nye hjem, forteller ekteparet.

BOR SENTRALT
Brusand er et sted du kan senke skuldrene. Boligprosjektet ligger fantastisk til i naturskjønne omgivelser. Her bor ekteparet midt mellom Bjåvatne og havet, togstasjonen og fylkesveg 44. Det finnes unike turstier langs strandkanten rett ved nabolaget, og alt av servicetilbud ligger i nær omkrets.

Oddvar trenger ikke lang betenkningstid på hva som er det beste med Brusand.
– Beliggenheten. Det tar oss kun 32 sekunder å gå til togstasjonen. Her bor vi utrolig sentralt med både strand, skog og by like i nærheten. Og ikke minst, sjøutsikten her er fantastisk. Jeg kan sitte i godstolen og nyte den når jeg vil, sier han.

ET HYGGELIG BOMILJØ
Det er ikke bare leiligheten og nærmiljøet i seg selv som gjør det hyggelig å bo på Brusand. Et godt forhold til naboene er også viktig.
– Vi har veldig hyggelige naboer. Vi ses og er innom hverandre innimellom. Rundt halvparten av de som bor her kommer fra området, mens resten har flyttet hit fra andre steder. Enkelte bruker leiligheten sin som feriebolig også. Det er en veldig god tone mellom oss alle, og vi føler vel at alle her kjenner hverandre. Sameiemøtene er veldig hyggelige, sier Oddvar. De er veldig fornøyde med å ha kjøpt en ny bolig av Block Watne, og anbefaler andre å gjøre det samme.

– Prosessen hos Block Watne har vært veldig bra. Dialogen har vært god, og vi er fornøyde med sluttresultatet. Vi trives veldig godt i vårt nye hjem. Mari Anne svarer «Hølland Residence» når hun tar telefonen, så det sier vel sitt, sier han og ler.

Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!