logo
logo
Søk i Blockwatne.no
Tilbake til prosjektsiden Om prosjektet

Er du klar for ny bolig på en vestvendt tomt med 180 graders panoramautsikt? Her kan du få muligheten til dyrke familielivet og gi barn eller barnebarn et trygt og godt miljø.

Drømmen blir virkelighet når OBOS Block Watne skal bygge 200 småhus og OBOS skal bygge 220 leiligheter - de fleste med fantastisk utsikt over Fredrikstad.

Helse på grønn resept får du dessuten gratis i Begbyåsen, for det er nemlig en klar sammenheng mellom god helse og vakre omgivelser. Her kan du bo i et moderne område der du har alle forutsetninger for å leve lykkelig, enten du er singel, tilhører en barnefamilie eller er en senior på utkikk etter en enklere hverdag.

Hus og leiligheter med god utsikt er vanligvis de mest populære. Det er det gode grunner til, for god utsikt og natur er bra for helsen din, viser forskning.

Bare det å se natur kan være nok til at du føler deg bedre. De som bor i områder som er fine, opplever egen helse som bedre enn de som bor i mindre pene omgivelser. Så la oss minne om noen av de mange godene du får i Begbyåsen: utsikt, utsikt og atter utsikt. Byens flotteste sådan!

Les artikkel om boliger på Begbyåsen - og sammenheng mellom utsikt og god helse!

Sjekk den fantastiske utsikten! Du kan forflytte deg i utsiktsbildet og se hva som skjuler seg bak hver lyseblå prikk. Se fullskjermversjon.

Artikler om Begbyåsen: 

Begbyåsen byr på mange muligheter - Les artikkel om mulighetene i Begbyåsen

Bo på historisk grunn - les artikkelen om Begbyåsens historie

Se film - byggingen har startet på Begbyåsen
Tilbake til prosjektsiden
Til toppen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!