logo
logo
Søk i Blockwatne.no

Begbyåsen nærmer seg salgsstart - enorm interesse for utbyggingen

Over 180 interessenter på 72 timer var fasiten etter at markedsføringen av Begbyåsen ble igangsatt i november i fjor.

Begbyåsen nærmer seg salgsstart - enorm interesse

Geir-Frode Wroldsen i Block Watne og Karianne Westby Jensen i OBOS har aldri opplevd så stor interesse rundt et boligutbyggingsprosjekt før som de nå har gjort med Begbyåsen.  

Det er nesten 10 ganger flere interessenter enn på et gjennomsnittlig prosjekt, forklarer Karianne Westby Jensen i OBOS og Geir-Frode Wroldsen i Block Watne. De to utbyggerne samarbeider om å utvikle Begbyåsen. I øyeblikket er det registrert over 250 interessenter.

Finnes ikke noe slikt fra før

Grunnen til at interessen er så stor, tror vi skyldes at dette er noe helt nytt i Fredrikstad, både med tanke på omfang, utsikt og boligtyper, sier Wroldsen i Block Watne.

Westby Jensen i OBOS legger til: - Den store interessen sier oss også at det er mange som jakter et nytt sted å bo i Fredrikstad-området og at kvaliteten til Begbyåsen-utbyggingen oppleves som høy.

For det er litt av en utbygging som skal iverksettes i høyden over Fredrikstad. Hele 420 boliger, fordelt på leiligheter, eneboliger i kjede og frittliggende eneboliger skal danne det som blir som nærmest blir en ny bydel.

Salgsstart til våren 2017

Salgsstart for første byggetrinn av det store utbyggingsprosjektet i Begbyåsen, er til våren – nærmere bestemt i siste halvdel av april. Da legger Block Watne ut de første eneboligene i kjede. Litt senere på våren forventes det at 20 leiligheter fra OBOS er klare for salgsstart.

- Arkitekter, prosjektledere og selgere jobber nå på spreng med å ferdigstille alle tegninger, planverk og utrulling av det nye boligfeltet, sier Westby Jensen.

Naturlig og urbant – en sjelden kombinasjon

I Begbyåsen har du naturen rett utenfor stuedøra, men i tillegg har du byen bare noen få minutter med bil unna. Denne kombinasjonen oppleves som svært attraktiv blant folk, for ja, vi elsker alle å ha naturen lett tilgjengelig, men vi vil også ha bylivet i gangavstand med shopping og kaffebarer og alt som følger med det urbane, moderne mennesket. Det er slike kvaliteter som gjør Begbyåsen så fristende for mange, sier Westby Jensen.

Begbyåsen nærmer seg salgsstart - enorm interesse

I Begbyåsen kan drømmer bli til virkelighet. Se filmen fra Begbyåsen.

På med skia – ut i lysløypa

Geir-Frode Wroldsen, salgskonsulent hos Block Watne i Fredrikstad er enig.

- Å ha enkel tilgang på naturen ser vi er viktig for folk i området. Mange av de som melder sin interesse for Begbyåsen – uansett alder – virker å være aktive mennesker som legger vekt på nettopp dette, sier Wroldsen.

Å gå i skogen, klatre i trærne, nyte utsikten og kanskje spenne på seg skiene og ta seg en formiddagstur i lysløypa, og samtidig rekke en kaffe latte i byen, det er sånne drømmer som kan oppfylles i Begbyåsen.

Tenk å feire nyttårsaften her

Utsikten er også en viktig og sentral kvalitet du får med på kjøpet når du flytter til Begbyåsen.

- Du blir boende midt i naturen, og fra stua kan du se ned til byen. Og vi vet jo at flott utsikt er noe som tiltrekker folk, noe som gir boligen den ekstra dimensjonen som folk alltid leter etter når de skal finne seg en plass å bo. Og her får du altså det. En kan jo bare forestille seg hvor flott og spektakulært det vil være å feire nyttårsaften i slike omgivelser, sier Wroldsen i Block Watne.

Snart får du se boligene

Det vil ennå gå noen uker før prospektene offentliggjøres, sier Westby Jensen som ber folk som er nysgjerrige om å melde sin interesse. 

- Boligene vil bli solgt til fastpris etter førstemann-til-mølla-prinsippet. Ved salgsstart har OBOS-medlemmer forkjøpsrett. Første salgstrinn består av eneboliger i kjede og vi har fått en klar indikasjon på at disse vil bli voldsomt populære, avslutter Geir Frode Wroldsen.

Les mer om Begbyåsen
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!