logo
logo
Søk i Blockwatne.no

Begbyåsen - mange muligheter

"Med en ny bolig i Begbyåsen er det ikke noe problem for den ene å jobbe i Sarpsborg og den andre i Fredrikstad."

Leiligheter og småhus på Begbyåsen

Det sier salgskonsulent Geir-Frode Wroldsen i Block Watne, mens han peker på kartet sammen med Karianne Westby Jensen som er eiendomsmegler i OBOS.

Fra Begbyåsen er det 13 kilometer til Sarpsborg med svært enkel tilkomst til E6 mot Sarpsborg via snarveien over Vetatoppen. Jobber du i Sarpsborg slipper du dermed køen på riksvei 109 via Rolvsøy.

- Det er sånne ting som kan gjøre tidsklemma til travle familiefolk litt mer overkommelig, mener Westby Jensen.

I ytterste konsekvens kan den nye utbyggingen på Begbyåsen skape større mobilitet i arbeidsmarkedet for folk bosatt i Fredrikstad og Sarpsborg.

- Vi ser i hvert fall i listene våre at det også er en del interessenter som nå er bosatt i Sarpsborg, så nedslagsfeltet for Begbyåsen er regionalt, sier Wroldsen.

Uteområder ferdig opparbeidet

Alle boligene i Begbyåsen, både hus og leiligheter, leveres nøkkelferdig. Det gjelder også uteområdene.

- Tomtene leveres med ferdigplen, busker og blomster, oppkjørslene er asfalterte, det blir lekeplasser, sosiale soner og grøntområder som alle vil ha glede av. Også internveier leveres ferdig opparbeidet og det skal bygges en ny rundkjøring inn til feltet som skal sørge for trygg og effektiv trafikkavvikling, forteller Wroldsen.

Det er også gang og sykkelvei hele veien inn til sentrum, samt flere skoler og barnehager i nærheten.

Les mer om de nye boligene på Begbyåsen her
Begbyåsen Fredrikstad nye leiligheter, rekkehus og nye boliger

Leiligheter for alle behov

Også leilighetene i Begbyåsen tilpasses alle aldersgrupper og familiestørrelser. Det vil blir alt fra små og effektive toroms-leiligheter til store familieleiligheter med fire soverom.

– Vi gleder oss til vi kan presentere det første leilighetsprosjektet, sier Westby Jensen entusiastisk.

Moderne og effektive familieboliger

Første salgstrinn i regi av Block Watne består av kjedede eneboliger på ca 130 m2 (bruttoareal) forbundet i hverandre av carporten mellom boligene.

- Dette vil være moderne og effektive familieboliger med tre soverom, to stuer og to bad. Alle boligene leveres med god standard og spennende løsninger, forklarer Wroldsen, som sitter med en følelse av at det kommer til å bli rift om boligene i dette byggetrinnet.

Kort tid til salgsstart

- Salgsstart for Block Watnes første salgstrinn er i løpet av april, og byggestart er beregnet til høsten 2017. Deretter går det fra seks til tolv måneder før de første boligene er klare til innflytting, sier Wroldsen.

- For OBOS ligger det an til at første salgstrinn kommer på senvåren 2017 og at vi i første omgang presenterer en blokk med ca. 20 leiligheter i flere forskjellige størrelser og planløsninger, forteller Westby Jensen. Også her legges det stor vekt på kvalitet og trivsel.

Deilig forstadsliv med rå utsikt

Wroldsen sier at alt er tilrettelagt for at drømmer skal gå i oppfyllelse når man kjøper bolig i Begbyåsen.

- Å bo her, blir smaken av det deilige forstadslivet kombinert med rå utsikt, nærhet til naturen og nærhet til kaffebarene i sentrum, sier han og legger til at det ennå vil gå noen uker før de første prospektene offentliggjøres.

- Boligene vil bli solgt til fastpris etter førstemann-til-mølla-prinsippet og salgsstart er i siste halvdel av april, sier Wroldsen og Westby Jensen. Husk at OBOS medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart etter hvor lang ansiennitet du har. Dette gjelder også for Block Watnes boliger. Wroldsen og Westby Jensen avslutter med å befolk som er nysgjerrig om å melde sin interesse på www.begbyåsen.no

Nye boliger i Begbyåsen - finn ut mer her
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!