logo
logo
Søk i Blockwatne.no

Barnas Bolig - tegnekonkurranse

Vi i Block Watne bygger for å skape trygge og gode nabolag for store og små. Derfor er vi alltid på nabolag med barna. I våre nabolag vil du finne spennende lekeapparater, trygge sykkelveier, ulike lekeplasser for balllek og mye annet som gjør at vennskap blomstrer mellom husene og at foreldrene er trygge på at barna har det bra.

Barnas Bolig

Delta i tegnekonkurranse!

Tegn ditt drømmehus, og vinn flotte premier! Vi trekker ut 5 tegninger og du kan vinne klær fra Swix:

  • votter og lue
  • ullklær (som ikke klør)
  • skiklær
  • dunjakke 

Det du må gjøre er:

  • Tegn ditt drømmehus eller rom (på papir eller nettbrett)
  • Send det inn til post@blockwatne.no. Husk å merke med navn og alder  (og hvilken størrelse du bruker)

Frist for å sende inn er 1. september 2019.

På nabolag med barna

Barna er det viktigste vi har. Derfor bruker vi betydelige ressurser på å skape trygge rammer for de yngste i våre boligfelt.  

Et godt og levende nabolag er rammen for en god oppvekst. Vi i Block Watne bygger for trivsel, og jobber hver eneste dag for å skape trygge og moderne hjem hvor hele familien skal ha det bra. Og vi vet at når barna trives godt – så har foreldrene det også bedre.

Vi er opptatt av at våre boligfelt skal være et hyggelig sted å være fra første stund. Derfor er ofte bygging av fellesarealene, med lekeplasser, sittegrupper og grønne uteområder, noe av det første vi starter med i våre prosjekter. Når familien endelig flytter inn kan barna løpe rett ut å utfolde seg i sitt nye nabolag.

Trygge omgivelser

Barn skal bli kjent, leke sammen og le høylytt med hverandre. De skal spise sand, tryne på gresset og sparke ballen i mål. Det er slike ting som skaper trygghet, glede og vennskap.

– Vi i Block Watne er alltid på lag med barna. Vår ambisjon er å bygge trygge hjem for hele familien, og da gjør vi alt for at barna skal trives best mulig. I våre nabolag kan du finne morsomme lekeapparater, trygge sykkelveier, gressplen for ballek og mye annet. Dette gjør at vennskap blomstrer mellom husene og at foreldrene er trygge på at barna har det bra, sier Bjørnar Tretterud, salg og markedssjef i Block Watne.

Finn et barnevennlig prosjekt her
Barnas Bolig

Gode oppvekstvilkår

Et hyggelig nabolag er et sted hvor smilene sitter løst, praten går på tvers av familier og hvor fasilitetene skaper trivsel. Derfor tenker vi helhetlig når vi skal skape nye nabolag. Boligene tegnes og bygges for både store og små familier, og utearealene tilrettelegges for at barna skal kunne leke fritt.

– De største av våre boligprosjekter kommer med store fellesarealer med alt det barna kan ønske seg av lekeapparater, i tillegg til hyggelige sittegrupper og grøntarealer. Selv i våre mindre boligprosjekter vil du finne lekeapparater og grønn beplantning. Kombinasjonen av de trygge boligfeltene og den barnevennlige beliggenheten til våre boligfelt skaper gode oppvekstvilkår for barna våre, sier Tretterud.

Vil du også være på nabolag med barna? Se våre boligprosjekter her
Barnas Bolig

Tiller Hageby i Trondheim

Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!