logo
logo
Søk i Blockwatne.no

Åtte stilige funkisboliger på Bjørnstad

Romslige, moderne familieboliger som byr på masse sol og kort vei til alt du trenger i hverdagen. – Boliger som dette er etterspurt i Sarpsborg, forteller Berit Sandberg fra Block Watne.

Åtte stilige funkisboliger på Bjørnstad

Funkisboligene frister blant annet de som er glad i sola. Alle har terrasse over den doble carporten, samt uteplass på bakkeplan og hage.

- Vi vet at utemiljø er viktig for mange, og her slipper man å tenke på om man har morgen- eller kveldssola, for på takterrassen er det sol hele dagen, påpeker Berit.

Åtte stilige funkisboliger på Bjørnstad

Bjørnstad er blitt er populært boligområde. Her har man kort vei til det man måtte trenge i hverdagen, flere barnehager og skoler i nærområdet og en av Østfolds største arbeidsplasser, Sykehuset Østfold like i nærheten.

- Akkurat nå er det ikke mange nye eneboliger med tomt på markedet i Sarpsborg, så vi har merket at disse boligene tilfredsstiller et behov, forteller Berit.

Skal passe for storfamilien
Innendørs møtes man av store hverdagsrom som kjøkken og stue. Godt med vindusflater sørger for en lys og trivelig atmosfære.

- Planløsningene er tilrettelagt for at store og små skal trives. De er tegnet spesielt med tanke på storfamilien, og skal passe for ulike typer familiekonstellasjoner, påpeker Berit.

Det er to bad fordelt på hver etasje og tre til fire soverom, avhengig av hustype.

- Det er romslig med flere oppholdsrom, så om barna eller ungdommen i huset har venner på besøk blir man ikke sittende oppå hverandre.

Åtte stilige funkisboliger på Bjørnstad

Flere uteplasser: Alle boligene har takterrasse med optimale solforhold, samt en uteplass på bakkeplan og grøntareal som omkranser boligen.

Stedet man flytter tilbake til
Berit har tidligere solgt 43 leiligheter for Block Watne på Bjørnstad. Dermed vet hun allerede at Bjørnstad er spesielt attraktivt for dem som vil ha kort vei til jobb ved Sykehuset Østfold avd. Kalnes. 

I forkant av salgsstart for funkisboligene merker hun også interesse fra folk som har vokst opp i området og ønsker å flytte tilbake etter å ha bodd utenbys.

- Her får man mye bolig for pengene, og det er nok enda mer tydelig for de som er vant til Oslo-priser på bolig, forteller Berit.

(Annonse i Sarpsborg Arbeiderblad mars 2018)

Åtte stilige funkisboliger på Bjørnstad
Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!