logo
logo
Søk i Blockwatne.no

Alt om boligkjøpet

Det å kjøpe bolig er et stort steg og ofte en del av et nytt kapittel i livet. Her vil vi gi deg informasjon som gir deg innblikk i alt du trenger å vite om boligkjøp hos oss.

Veien til nytt hjem - trinn for trinn

Hva skjer egentlig når du kjøper en av våre nye boliger? Her får du oversikt over hele prosessen trinn for trinn, fra du kikker på prospektet første gang til du står med nøkkelen i hånden.

Derfor bør du kjøpe nytt

Tenk deg følelsen av å flytte inn i et splitter nytt hjem. Å være ny huseier er både enkelt og behagelig; du slipper å bekymre deg for dårlig håndverk eller skjulte overraskelser fra en tidligere eier og kan se frem til flere år uten oppussing og vedlikehold.

En nøkkelferdig bolig med OBOS Block Watne standard

Nøkkelferdig! Smak på ordet. Kjenn på forventningen og drømmen om blanke ark. Vi har lagt alt til rette for at du skal kunne skape huset om fra en bolig til et hjem.

Slik bygger vi boligen din

Hvordan bygges egentlig en ny bolig fra OBOS Block Watne? Se film

God planlegging gir levende nabolag

Bak alle prosjektene våre ligger en lang planleggingsfase og en visjon om hvordan akkurat dette nabolaget vil kunne blomstre med sine nye beboere. Et levende nabolag kommer jo ikke fiks ferdig, men bygges over tid av menneskene som bor der.

Boligbytte - vi kan kjøpe din gamle bolig

Ordningen med boligbytte innebærer at OBOS Block Watne kan kjøpe din bolig til markedsverdi når du kjøper ny bolig av oss. Du har mulighet til å benytte deg av boligbytteordningen når du kjøper bolig i utvalgte av boligprosjekter fra OBOS Block Watne. Når du kjøper ny bolig i ett av prosjektene tilbyr vi oss å kjøpe din gamle bolig, i bytte med den boligen du har valgt deg ut. Dermed vet du med sikkerhet at din nåværende bolig blir solgt og hvor mye du får for den. Ordningen gjelder utvalgte prosjekter som er merket med "Boligbytte".

Hva er Borettslag?

Når du kjøper en bolig i ett borettslag, blir du noe som heter andelseier. Det betyr at du eier en andel av borettslaget som gir deg enerett til din egen bolig, samtidig som du har rett til å bruke fellesarealene sammen med de andre beboerne.

Ofte stilte spørsmål om boligkjøp

Å kjøpe ny bolig er ofte en stor investering og en spennende begivenhet i livet. Og det er mange spørsmål som kan dukke opp. Her finner du ofte stilte spørsmål og svar angående kjøp av ny bolig.

Q N
Meld meg på nyhetsbrev
Q
Takk for din påmelding!